Wat wij belangrijk vinden

Van Veen IT gaat voor

Duurzame klantrelatie

Wanneer wij onze diensten aan jou mogen leveren, gaan wij voor een langdurige samenwerking. Daarmee hopen wij uiteindelijk jouw betrouwbare partner te kunnen worden.


Van Veen IT gaat voor

Integrale dienstverlening

Als online dienstverlener leveren wij verschillende diensten en producten. In het ontwikkelen van een website en eventuele koppelingen zijn we goed.
Voor bijvoorbeeld huisstijl en logo-ontwerp werken wij samen met een andere partijen.

Daarmee gaan we voor een optimaal resultaat. Het zou tenslotte jammer zijn dat de website technisch goed werkt maar het plaatje niet helemaal naar wens is.


Van Veen IT gaat voor

Persoonlijke benadering

Iedere klant is anders. Iedere opdracht is anders. Om gevoel te krijgen bij een opdracht is klantbeleving essentieel.

Dat doen we graag door middel van een kennismakings-gesprek om zo een beeld te krijgen welke vragen en wensen er zijn. Een dagdeel meelopen is ook een optie. Zo kunnen we proeven aan de bedrijfscultuur, het bedrijfsproces en de doelgroep.

Op deze manier kunnen we een product opleveren, dat geheel is afgestemd op jouw voorkeuren. Wanneer het nodig is werken ook op de klantlocatie.


Van Veen IT gaat voor

Betrouwbaar

Onze dienstverlening gaat van A tot Z. Dat betekent dat we zowel in de voorbereiding als na oplevering onze diensten aanbieden.

Verder houden we ons aan afspraken en zal er altijd overleg plaats vinden bij uitdagingen die we in het ontwikkeltraject tegenkomen.

Doen we dan alles 100% juist? Nee, ook wij maken fouten en komen soms terug op een genomen besluit. In dat geval zullen we samen op zoek gaan naar een oplossing.

Van Veen IT gaat voor

Transparantie

Het ontwikkelen van websites en webshops kenmerkt zich in een aantal fases.

We zoeken bij iedere fase de afstemming om zo tot een goed eindresultaat te komen. Zo voorkomen we verassingen achteraf.


Van Veen IT gaat voor

Eerlijke prijzen

Wij geloven niet in het aanbieden van websites voor een extreem laag bedrag.
Dus ook niet in de kleine lettertjes die daar vaak bij horen.

Daarom gaan wij voor eerlijke tarieven. Hanteren wij dan geen vaste prijzen? Ja dat doen wij ook, maar we doen dit altijd op maat omdat iedere website anders is.